Dit is wat jij kunt bereiken !!

Ben jij er klaar om te ontdekken: Wie ben ik,wat kan ik wat wil ik? De eerste stap naar het leven volgens je talenten kan heel eenvoudig zijn. In een fantastisch 9-daags programma laat ik je zien waar je talenten liggen en gaan we samen kijken hoe jij de eerste stappen kan zetten.

In het begin van dit 9-daags programma maken we je talenten inzichtelijk. Dit doen we persoonlijk en 1 op 1. Vervolgens ga je online ontdekken en verkennen met hulp van visualisaties en dagboeken. Dagelijks ontvang je een email met daarin een bewustwordings opdracht. Je doet dit voor jezelf en met jezelf en hebt daarnaast de mogelijkheid om je ervaringen, vragen en blokkades te delen in onze besloten facebookpagina. Op deze pagina zitten uitsluitend mensen die in het programma zitten zodat we elkaar kunnen inspireren en helpen. Mocht je tegen dingen aan lopen die je liever niet met anderen deelt om welke reden dan ook, kan je het altijd met mij delen in een prive bericht. Dan kijken we samen naar een oplossing die bij jou past.

Dus:

  1. Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat er werkelijk in jou zit?
  2. Ben jij er klaar voor om te ervaren: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Meld je dan nu aan ! 

Om zoveel mogelijk mensen te laten ontdekken waar hun talent ligt heb ik een speciale actie bedacht. Afgelopen mei ben ik 44 jaar geworden dus heb ik besloten om de prijs voor deze 9-daagse talentontdekker tijdelijk op maar € 44,- te zetten.

Je weet nu wat je talenten zijn, je weet nu tegen welke obstakels je aan gelopen bent!
Voel je, ervaar je “Ik wil meer!”?

Dan heb ik een fantastisch aanbod voor je !

In dit vervolg op het 9-daagse programma gaan we samen online en offline kijken wat er bij je past en wat er niet (meer) bij je past.

Een 15 daags programma

Wat kan je verwachten:

– Puzzelstukjes zullen op zijn plek vallen,
– Alles zal meer helder worden en je gaat staan voor wie je bent
– Je herinnert je weer wie je bent
– Je krijgt inzichten in je gedachtepatronen
– Je gaat je pad bewandelen met jouw talenten waardoor je je realiseert wat er echt belangrijk voor je is en daar ook naar te leven
– Je wordt zorgzaam voor jezelf zodat je ook zorgzaam kunt zijn voor anderen vanuit overvloed
– Je bent verbonden, vriendelijk, ervaart rust en vrijheid

Je mag aan de slag met jouw talenten ! Je mag er op vertrouwen dat alles wat je kan al in je zit. Laten we samen op reis gaan en samen je leven vorm geven naar hoe jij wil leven.

Je hoeft niet te wachten, nu is het juiste moment.

Ontdek wat jou blij en gelukkig maakt en wat jij met jouw talent kan bijdragen !

“Maak het verschil met jouw talent”

Video 1

Hoe zou het zijn als jij jouw talent gaat leven?

Ga je ontdekken waar jouw verlangen zit om andere keuzes te maken.

Video 2

Hoe kan jij het verschil maken met jou talent?

Het verschil maken met jouw talent, als je dit gaat doen ga je plezier ervaren je gaat merken dat je vrijheid groeit en je rust ervaart.

Video 3

Weten wat de resultaten zijn van mijn klanten.

Wil jij weten hoe het voelt wat de resultaten zien van mijn klanten kijk dan naar de video.

Video 4

Wil jij je talent gaan leven? Kijk naar de mogelijkheden.

In deze mogelijkheid kijken we naar ‘wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.Je talent gaat leven een stuk blijer en gelukkiger voelen.

Ontdek jouw unieke talent!

Wij helpen ondernemende vrouwen met het ontdekken van hun talent, ze zijn zorgzaam hebben meer verbondenheid, rust en vrijheid.