Schrijf je nu in

Je bent je bewust er zit meer in mij, diep in je weet je er valt meer uit het leven te halen, maar iets houd je tegen om je talent te leven en het leven te leven. Stiekem ben je vergeten dat je het waard bent om geluk, liefde en overvloed te ervaren, zullen we dat samen weer gaan herinneren? 

Numerologie gaat over je ware zijn en jouw talenten. Je kijkt naar wie ben ik,  wat kan ik en wat wil ik?
Pentalogie kan jou meer vertellen over jouw zwakke en sterke punten. Beide een prachtige eeuwenoude kennis die je meer inzicht geeft over jezelf en jouw levensweg.
 

Dus wil je weten of de keuze die je nu wilt gaan maken de juiste is? Of wil je meer inzicht in je levensmissie of welke baan of opleiding het beste bij je past? Laten we dan samen jouw levensgetallen induiken.

In deze sessie ontvang je handvatten waar je mee mag stoppen, waar je mee mag beginnen en waar je mee door mag gaan. 

Na onze sessie heb je meer inzicht en helderheid over jouw talenten en verlangens waardoor je betere keuzes kunt maken in het leven. Zodat je meer voldoening, succes en geluk ervaart. En dat allemaal door nog meer jezelf te gaan zijn!

Wat anderen over deze sessie zeggen:

Ik heb bij Krista een numerologie & pentalogie sessie mogen ontvangen en wat was dit een cadeau! Krista begeleid je op een enorm warme, liefdevolle manier en geeft je helderheid over hoe numerologie en pentalogie bijdragen aan jouw levenspad. 

 

De sessie met Krista is een aanrader! Voor zowel mensen die aan het begin van hun ontwikkeling staan als mensen die – net als ik – hier al jaren bewust en intensief mee bezig zijn. Krista! Je bent een engel! Dankjewel ❤️

 

Fantastisch sessie numerologie & pentalogie. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze combineert kennis en ervaring met haar diepste weten en geeft hiermee zoveel meer dan de pure betekenis van de getallen. 

 

Heerlijk geaard en super beeldend. Heerlijk om hier mee verder te wandelen op mijn pad. Super Kris, bedankt voor het delen van jouw Wijsheid & Passie ❤️

Ik ben Krista en ik heb een missie

Ik geloof dat we een shift maken, we mogen verbinden met ons hart, innerlijke voelen en helder weten zodat je je talent mag (be)leven en gaat leven vanuit vrijheid, liefde en vertrouwen.
Dat je mag bijdragen op jouw manier.
In je relatie, als moeder, in je werk of als onderneemster.

Feller Licht Gratis Sessie

Naam

ONTDEK JOUW UNIEKE TALENT